Hva kan jeg finne på i Skaidi?

Det finnes en rekke ting du kan finne på i Skaidi og her skal vi gå nærmere inn på dem.

Tur

Det finnes så mange fine turer du kan ta i Skaidi, enten det er gåturer eller skiturer. Det finnes noe for alle, en rekke ulike typer vanskelighetsgrader finnes og du kan ikke minst kose deg med ordentlig god utsikt fra mange av disse stedene.

Lokale matretter

Det vi anbefaler deg er å besøke noen lokale restauranter slik at du kan få kost deg med delikatesser og lokale produkter. Dette er noe som bare må oppleves. Du kan jo også besøke de lokale butikkene og se hva de har å by på. Det er alltid spennende å dra til nye steder for å smake på god mat!

Vintersport

Det er nok grunnen til at de aller fleste drar til Skaidi. Det er jo sånn at Vintersport er en stor del av ferieplanene til en rekke nordmenn (og folk fra hele verden), så det å besøke Skaidi gir deg en helt ny frilufts- og vintersportsopplevelse. Det anbefales å sjekke opp i når ting er åpent og hvilke ulike typer løyper som finnes der ute. Heldigvis finnes det både noe for deg som liker langrenn eller slalom.

Det finnes jo selvsagt en rekke andre aktiviteter å finne på i Skaidi, så det kan lønne seg å undersøke litt før du drar dit. Kanskje du kan høre med noen lokale om hva slags aktiviteter det kan være gøy å prøve? Det er jo alltid sånn at de lokale vet best, de har jo vært der lengst!

Det kan også lønne seg å spørre deg selv hva det er du vil oppnå ved å dra til Skadi. Er det intense skiopplevelser eller lange gåturer? Vi liker jo alle forskjellige ting, så dette er jo bare noen forslag!